Naar Fine Art collectie ZwaanPOP

FINE ART

Geen ruimte is compleet zonder iets bijzonders aan de muur.
Een foto uit de eigen collectie met een bijzondere betekenis, een schilderij gemaakt door een vriend of misschien wel door Monet, een poster uit de vervlogen tijden of de skyline van New York ingelijst door Ikea….men onderscheidt zich graag van de rest, en toch lijken veel huiskamers op elkaar.


Wilt u iets totaal anders, iets dat even tijdloos en uniek is als een schilderij maar moderner, gedurfder en veel gemakkelijker in onderhoud? Dan nodig ik u uit onze collectie Fine Art te bekijken.

Deze collectie bestaat uit foto’s die door mij met veel plezier en overgave zijn gemaakt.
U kunt hieruit bestellen in verschillende formaten en uitvoeringen, op canvas, aluminium of acryl.

Deze foto’s bieden wij in een zeer beperkte hoeveelheid afdrukken aan.
U kunt ook kiezen voor volledige exclusiviteit, neem in dat geval alstublieft contact met ons op.

U kunt uw favoriet uit onze collectie uiteraard kopen door op ‘Buy’ te drukken. Eenmaal in het winkelmandje kunt u uitgebreid de uitvoeringen, afmetingen en prijzen bekijken van de gekozen Fine Art, nog voordat u overgaat tot de eigenlijke aanschaf.

Echter begrijpen wij dat u voorzichtig wilt zijn wanneer u iets een prominente plek in uw huis geeft. Daarom leggen wij u graag de verschillen uit tussen de mogelijke  uitvoeringen (canvas, aluminium, enz) en geven wij u handige tips over het kiezen van een formaat dat het beste in uw kamer past. Mail of bel ons, ons advies is vrijblijvend en verplicht u tot niets.