Vrijgezellen fotoshoot aan het MAS

vrijgezellenfeest fotograaf ZwaanPOP bij het MAS in AntwerpenVrijgezellenfeest fotoshoot door ZwaanPOP FotografieBachelorette party shoot aan het MAS te Antwerpen door fotograaf ZwaanPOP

   

vrijgezellen bachelorette fotoshoot door ZwaanPOP Fotograaf met champagneBachelorette party photoshoot vrijgezellenfeest shoot door fotograaf ZwaanPOP met champagne

   

Bachelorette fotografie in Antwerpen door ZwaanPOP fotograafvrijgezellenfeest aan het MAS met ZwaanPOP Muur aan het MAS met vrijgezellen dames snorren en lol

   

Vrijgezel op haar bachelorette party gefotografeerd door ZwaanPOP FotograafVrijgezel op haar bachelorette party by ZwaanPOP FotografieBij graffiti wall is onze vrijgezel op haar feest ZO in LOVE

 

Het verzoek aan ZwaanPOP om een vrolijke groep dames voor een vrijgezellenfeest te fotograferen: "We zijn met 12 meiden, graag spontane foto's, niet te geposeerd en we willen het MAS in Antwerpen als locatie"

Kortom meiden die weten wat ze willen.

 

Het MAS is een geschikte locatie op alle dagen van het jaar, dus een goede keuze voor een fotoshoot. Spontane foto's zijn natuurlijk het mooist, echter houdt het een risico in dat ze al gauw op vakantiekiekjes zouden kunnen lijken.

Sommige collega-fotografen noemen dit 'journalistiek' fotograferen: je op de achtergrond houden, foto's enigszins stiekem van een afstand nemen en je niet bemoeien met de groep.

Dit 'journalistiek fotograferen' kan een paar leuke foto's opleveren, maar uit ervaring weten we dat met een beetje sturing en overleg wordt het resultaat nog succesvoller.

 

Bij ZwaanPOP denken wij graag met onze klanten mee welke composities voor de mooiste foto's zorgen en zijn wij ervan overtuigd dat een groep daarbij haar spontaniteit absoluut niet hoeft te verliezen.

 

Komisch was het ook zeker – allemaal een paar keer op en neer met de roltrap in het MAS voor de volmaakte compositie. En buiten op het plein trokken de mooie meiden in hun kleurige broeken veel bekijks van de voorbijgangers. Hun feestmutsen en de feeststemming hadden de dames zeker mee die dag!

 

Met deze groep goedlachse en enthousiaste jonge dames was de fotoshoot voor ons ook een feestje! 

 

Meer blogs over vrijgezellenfeesten in Antwerpen:
Vrijgezellenfeest-dames-in-Antwerpen
Vrijgezellen-party-met-vleugje-retro
Dames-happy-birthday-party


Comments

No comments posted.
Loading...