Happy Birthday

verjaardag, birthday, feest, champagne, dames, fotoshoot, antwerpen, fotograaf, zwaanpopGelukkige verjaardagToast op de jarige, happy birthday fotoshoot door ZwaanPOP

 

verjaardag, birthday, groepsfoto, zwaanpop, antwerpen, dames, fotograafGroepsfoto damesverjaardagsfeest foto van 9 meiden

 

 

schelde, antwerpen, groepsfoto, fotoshoot, fotograaf, zwaanpopFotoshoot aan de schelde, happy birthdayAan de schelde in Antwerpen verjaardagsfeest fotoshoot

Acht dames met Latijns Amerikaanse roots willen hun vriendin graag verrassen met een verjaardags fotoshoot in Antwerpen. Of wij daar tijd en zin voor hebben? Absoluut!

Een zonnige novemberdag, bubbels klaar om in te schenken en negen temperamentvolle dames in feestelijke outfits klaar voor de fotoshoot - een perfect scenario voor onze klanten en voor ZwaanPOP!

Na het maken van een aantal glamoureuze foto's in de studio, begeven wij ons naar de buitenlocatie in de stralende zon. De dames flaneren elegant op hun hoge hakken en gelukkig hoeven zij ook helemaal niet ver te wandelen voordat we onze belichting en reflectieschermen kunnen opstellen voor het volgende onderdeel.

De zon schijnt, de dames zien er prachtig uit en hebben er duidelijk veel plezier in. Ook voor ons is dit niet enkel werk maar ook genieten!

Met al onze vrijgezellen fotoshoots en andere soorten groepsfotografie vinden we gezellige ongedwongen sfeer zeer belangrijk. We bezorgen onze klanten graag een memorabele middag zowel met de fotoshoot zelf als met foto's waar ze happy van worden.

 

Meer blogs over dames feesten in Antwerpen:
Vrijgezellen-fotoshoot-aan-het-MAS
Vrijgezellenfeest-dames-in-Antwerpen
Vrijgezellen-party-met-vleugje-retro


Comments

No comments posted.
Loading...