4 redenen waarom jouw bedrijf Google Business Street View Trusted nodig heeft

Je bedrijf een niveau hoger willen tillen? Met Google Maps Business View 360graden panorama fotografie gecombineerd met de power van Google's zoekmachine kunt u een virtuale tour van uw bedrijf laten fotograferen. Dat is net als Google’s ‘Street View’ on Google Maps, maar dan voor binnen. 

Met de grote toename van smartphone gebruikers, is het gebruik van diensten en producten via het internet ongekend gestegen. Onderscheidt u van uw concurrenten door klanten een kijkje online in uw bedrijf te gunnen. Hier zijn enkele voordelen:

  1. Breng je bedrijf to leven: Een interactieve 360graden tour laat uw klanten letterlijk rondlopen 24uur op 24uur in uw bedrijf zonder er daadwerkelijk te zijn. U kan nu uw interieur showcasen dat gekende klanten waarderen, maar nieuwe klanten nog nimmer gezien hebben omdat ze uw bedrijf voorbij lopen.....  
  1. Street view power. Street View kent iedereen. Gebruik deze kracht om nieuwe klanten aan te trekken door uw bedrijf van indoor Street view te voorzien met Google Business View. Wanneer er op uw bedrijf gezocht wordt in Google, wordt er een icoontje zichtbaar waarmee u zich onderscheidt van concurrenten en dat klanten laat weten dat zij virtueel kunnen rondwandelen in uw bedrijf.  
  1. Het antwoord voor uw SEO vragen. Google Business View zal de visibiliteit van uw bedrijf verhogen in Google's zoekmachine, Google Maps en Google+ Local. Daarnaast kunt u de virtual tour embedden in je eigen website en social media pagina's.
  1. Snel en gemakkelijk. De fotoshoot neemt ongeveer 2 uur. De foto's worden verzonden naar Google waar het editing en creatie proces plaatsvindt. Uw unieke tour zal binnen enkele dagen live zijn op Google Maps en Google’s zoekmachine.

Wout Zwaagman van ZwaanPOP is een door Google gecerfiticeerde vertrouwde & beproefde fotograaf

"Google Business view", "Google maps antwerpen", "vertrouwde fotograaf", "Google partner", zwaanpop, wout zwaagmanGoogle vertrouwde fotograaf Wout Zwaagman ZwaanPOPGoogle maps business view vertrouwde fotograaf antwerpen


Comments

No comments posted.
Loading...