Vrijgezellen feest dames in Antwerpen

Deze vriendinnen hadden het niet beter kunnen treffen met het weer op het vrijgezellenfeest van hun vriendin! En natuurlijk was ZwaanPOP ook blij met deze vrolijke mooie dames en de zonovergoten dag!

Dames vrijgezellenfeest in Antwerpen outdoor buiten locatieLadies bachelorette party outdoor in het zonnetje Buiten aan de ramen van het MAS vrijgezellen feest met dames

 

Vrijgezellenfeest fotoshoot door ZwaanPOP fotograaf AntwerpenVrijgezellenfeest dames fotoshoot door ZwaanPOP FotografieBachelorette pary photoshoot in Antwerpen

 

 Ladies bachelorette party MAS AntwerpenJump vrijgezellenfeest damesVrijgezellenfeest fotoshoot door ZwaanPOP Fotografie

De aanstaande bruid kreeg een boeket roze ballonnen die ze niet mocht verliezen en het hele gezelschap had veel zin in de fotoshoot!


De meiden keken onvermoeid en spontaan in de lens, en hadden in de tussentijd ook lol met elkaar.
Met een kleine hint voor een leuke compositie hier en daar en een beetje regie hadden wij na twee uur niet alleen veel geslaagde foto's maar ook veel gezelligheid beleefd samen.

Het was een dag vol leuke activiteiten voor deze vriendinnen, en dat bij een tropische temperatuur in Antwerpen. ZwaanPOP vond het super om aan dit feest mee te doen!

 

Meer blogs over vrijgezellenfeesten in Antwerpen:
Vrijgezellen-fotoshoot-aan-het-MAS
Vrijgezellen-party-met-vleugje-retro
Dames-happy-birthday-party


Comments

No comments posted.
Loading...