ZwaanPOP fotograaf AntwerpenZwaanPOP fotograaf AntwerpenZwaanPOP Fotografie Antwerpen • Wout Zwaagman Fotograaf • Portret, baby, kind, tiener, gezin,communie fotografie • [email protected]

 

 

ZwaanPOP studioZwaanPOP studioWout Zwaagman portretfotograaf

 

 

INFO FOTOSHOOT

We kunnen ons goed voorstellen dat een fotoshoot voor de eerste keer best spannend kan zijn. Hierbij leggen we graag uit hoe wij te werk gaan en wat u bij ZwaanPOP mag verwachten.

Niet aarzelen om uw wensen voor de foto met ons te delen. Wilt uw het liever artistiek of zakelijk, vertel het ons! Het zijn UW foto’s en het belangrijkste is dat U gelukkig bent met het resultaat.

Natuurlijk hebben wij zelf volop creatieve ideeën! De sfeer bij ons in de studio is heel ongedwongen; we bieden u een drankje aan en bespreken wat uw wensen zijn. Pas als we hebben afgesproken welke ‘look’ we zoeken, zullen we met de fotoshoot beginnen.
Er zal een groot aantal foto's genomen worden die wij direct vanuit de camera samen kunnen bekijken en eventueel direct voor een andere invalshoek of expressie kunnen kiezen.
Niet helemaal zeker tijdens het poseren? We delen met plezier handige tips en trucs!

Het zou zonde zijn indien alle foto’s van een fotoshoot op elkaar zouden lijken, daarom raden wij aan 2 of 3 verschillende outfits mee te nemen naar onze studio. U zult zien dat een andere kleur T-shirt of blouse direct een heel ander effect heeft op de foto. Zelf zorgen we ervoor dat we verschillende kleuren achtergrond klaar hebben staan. Zo maakt u optimaal gebruik van uw sessie!

Een aantal dagen na de fotoshoot ontvangt u uw mooiste foto’s. Minimaal 6 foto’s na een sessie van 1 uur, na een langere sessie ontvangt u vanzelfsprekend meer foto’s. De digitale bewerking & retouchering van deze foto’s zit in de prijs van de fotoshoot inbegrepen, zodat u direct de beste kwaliteit in handen krijgt.
U ontvangt ze digitaal in een website-formaat (1440x900), perfect voor Facebook, Twitter, Pinterest & Google+

Op onze site kunt u ook afdrukken van hoge kwaliteit in verschillende formaten bestellen, maar dat bent u niet verplicht. Tevens bieden we andere artikelen aan waarin uw foto verwerkt zit: prints op canvas, prints op aluminium, prints op acryl en natuurlijk prints op fotopapier van formaat 10x15cm tot 400x76cm aan toe.

 

VRIJGEZELLENFEEST, BACHELORETTE PARTY

Ooit gedacht aan een fotoshoot als cadeau voor de aankomende bruid?

Een fantastisch idee! Deze belangrijke dag zal extra lang in ieders herinnering blijven door elegante en grappige foto’s van de bruid samen met haar vriendinnen.

Kies een thema die bij de aanstaande bruid past, neem de gewenste oufits mee en wij zorgen voor een feestelijke fotoshoot in de studio of op locatie. We staan open voor jullie foto-ideeën en maken er die dag samen met jullie een feest van.

Themafoto’s zijn natuurlijk geen verplichting. Een elegant groepsportret, waar iedereen stralend op staat, zal ook zeker een mooi aandenken vormen aan een geslaagd vrijgezellenfeest.

Email ons jullie aanvraag en we denken graag mee hoe wij van jullie vrijgezellendag een bijzonder succes kunnen maken!